Fiat 500 Giardiniera – 1960 voor Corine

il trapianto parte uno – de transplantatie deel één

De voorbereidingen zijn al getroffen aan de donor. Zoals eerder gezegd zal steeds duidelijker worden wat er met de onderdelen gebeurt.

Bijna onbetaalbaar blijken de achterschermen van de Giardiniera. Er zijn er nog een paar in Duitsland, en daarnaar wordt je dan ook door iedereen verwezen. Maar gelukkig hebben wij onze donor, en is het achtergedeelte daarvan, jawel niet alleen de achterschermen maar de gehele achterkant, voorbereid op de transplantatie.

IMG_4994

Als nieuwe achterkant van mijn Giardiniera, staat dit deel van de donor natuurlijk een prachtig leven te wachten. Het gedeelte waarin de motor komt te hangen, waarop de achterbank met passagiers zijn steunpunt vindt en dan natuurlijk nog de gigantische kofferruimte, geschikt voor alle koffers en hoeden die ondertussen verzameld zijn.

De donor was weerbarstig in het loslaten van het dak, maar onze Giardiniera maakt het de mannen zeker niet gemakkelijker. Het is dan ook niet niks zo’n transplantatie. Hard gewerkt hoor!

IMG_4991