Fiat 500 Giardiniera – 1960 voor Corine

carrozzeria parte tre – plaatwerk deel drie

Na wat denkwerk, wordt hamer en slijptol ter hand genomen en de linkerwielkast wordt passend gemaakt. Er is geen onderdeel van deze fiat of welke andere auto dan ook…. die het gaat winnen van het menselijk brein, bloed zweet en tranen, en dus van het doorzettingsvermogen.

IMG_4892

IMG_4896IMG_4923

De rechter A-stijl en de bijbehorende wielkast worden in een andere volgorde aangepakt. Alles doordacht, met de bedoeling de structuur en maatvoering te handhaven.

IMG_4929

IMG_4937

IMG_4938

Ja, en als de wielkast er dan af gaat, is het niet meer dan logisch om direct ook de kofferbodem af te slijpen….. en nog wat moeilijke plekken te ontdekken. Maar dat is voor het volgende weekend!

5 berichten

 1. erik

  Morgen is de rechterwielkast en de rotte plek in het schutbord aan de beurt! 🙂

 2. erik

  De overall gaat aan, de slijptol ook… here we go!

 3. Paul

  Dag Corine en Erik,
  Erg leuke en leerzame website. Ik kijk altijd met spanning uit naar iets nieuws van jullie.. Op het moment ben ik bezig met het verfraaien van mijn rijdende Lancia Fulvia. Als ik daar mee klaar ben staat er een giardiniera uit 1968 te wachten in mijn garage. Jullie houden mij enthousiast!
  Hartelijke groet en ga zo door,
  Paul

  1. corine vriends (Post author)

   Hallo Paul, wat leuk dat je een reactie geeft op mijn blog. Veel plezier met je eigen Lancia, en we horen graag hoe het je vergaat met je Giardiniera. Ciao, Erik en Corine

 4. Paul

  Oeps, ik bedoelde natuurlijk 1968

berichten zijn gesloten.