reageer (66) - eerste - .... - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - .... - laatste - inhoud - album - marktplaats

Vloerafwerking

27-01-2013

Het is hier een tijdje stil geweest maar dat wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb. Omdat de betonvloer door de aannemer bij de nieuwbouw erg slecht was uitgevoerd heeft hij dat indertijd proberen te repareren met egaline. En ook zijn reparatie bleek geen beste oplossing. Als gevolg dat hij de egaline te dun heeft aangebracht is in de loop der jaren de toplaag gedeeltelijk los gekomen. Resultaat is een betonvloer als een knollenveld. Ik heb daarom besloten om de egaline er af te hakken (wat best wel tegenviel) en op de ruwe vloer een geschikte tegel te lijmen. Hoewel ik geen tegelzetter ben heeft de `kwaliteit` betonvloer en reparatie me doen besluiten het zelf uit te voeren, dan weet ik tenminste welke kwaliteit werk ik krijg.



Omdat de brugdelen in de vloer zijn opgenomen is er nogal veel zaagwerk, wat veel tijd kost.



Uiteindelijk liggen alle tegels er in, behalve de rand bij de garagedeuren, die komt later als de nieuwe deuren zijn gemonteerd. En er is een aluminiumrand rondom de brugdelen ingelijmd.



En als de vloer dan ook gevoegd is begint het weer op een werkplaats te lijken.



Nu nog even op de garagedeuren wachten en dan kan er weer gesleuteld worden. De Bertone wacht immers nog steeds op de gereviseerde versnellingsbak.



abonneer op het blog en blijf op de hoogte!

emailadres


geef een reaktie