reageer (66) - eerste - .... - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - .... - laatste - inhoud - album - marktplaats

Puntjes op de i

19-05-2012

Nadat vorige week de versnellingsbak onder de auto terug geplaatst was maakte de auto een akelig geluid als de motor warm werd. Na veel zoeken en wat hulp (en het ergste gevreesd) zijn we er achter gekomen dat als de uitlaat warm wordt deze iets uitzet en tegen de tunnelplaat rammelt. De boel aangepast en alles is in orde... een zorg minder. De oorzaak van het probleem zal wel in liggen dat ik een Spider-uitlaat heb moeten modificeren tot Bertone-uitlaat. Verder heb ik de laatste klusjes gedaan om alles helemaal af te maken. Rubbers op de rozetten.



Het reservewiel moet er natuurlijk ook puik uitzien.



En tussen alle onderdelen de originele krik gevonden. Die moest ook maar even opgeknapt worden.



En ik heb een berg originele stickers op de kop getikt.







Ik heb van een aantal mensen begrepen dat ze het leuk vonden om deze restauratie zo te volgen en dat ze het jammer vinden dat deze op een eind loopt. En voor hen heb ik dan goed nieuws: Dit is het volgende project!!



Een Fiat 500 Giardiniera (is de benaming van Fiat voor een bestel/stationwagon, echt waar) uit 1960, de oudste in Nederland. [url=http://www.pininfarinaregister.nl/fiat/]Hier kun je er alles over lezen en jezelf ook weer abonneren[/url]. In het begin zullen er wat minder updates komen, we moeten immers met dit mooie?? weer van de Bertone genieten. Maar dat zal zeker veranderen.



abonneer op het blog en blijf op de hoogte!

emailadres


geef een reaktie