reageer (66) - eerste - .... - 146 - 147 - 148 - 149 - 150 - .... - laatste - inhoud - album - marktplaats

Interieur

31-03-2012

Vandaag ben ik aan het interieur begonnen. Omdat de hoedenplank verre van goed is heb ik besloten een compleet nieuwe te maken. Eerst de oude ontmantelt.



De basis van hardboard nagemaakt en de beugeltjes er opgepopt.



Dan een laag dunne foam er overheen, het begint al wat te worden.



Tot slot komt er zwarte skai overheen.



Op de rand zit origineel een kartonnen opstaande kant. Deze was ook ver weg, maar je hebt die wel nodig omdat je anders op het staal kijkt. Daarom besloten de rand ook over te trekken met skai en deze op de hoedenplank te lijmen.



Tussen de achterbak en zijpaneel is nog een ruimte die origineel afgedekt wordt door een stuk skai met daaronder foam. Probleem is dat deze niet meer in deze kleur te krijgen is. Na lang zoeken heb ik een stuk originele skai gevonden in de goede kleur en besloten om hiermee dit onderdeel zelf te maken. Gelukkig heb ik een hoedenmaakster in de buurt.... Dit is het patroon.



De stukken aan elkaar gestikt



Dikke foam op de wielkuip gelijmd met spuitlijm ...



... daarna de afdekking er opgelijmd.



En dit is het uiteindelijke resultaat, ik ben er erg tevreden over!!



Nu kunnen de voorstoelen worden gemonteerd.



Tussen de bedrijven door de benzinetank er `even` ingelegd. Het kreng paste dus totaal niet. Ik heb er een flink stuk af moeten slijpen.



Tot slot de spiegels afgetekend. Dat was ik dus vergeten toen ik de deuren naar de spuiter had gebracht. Daarom: boren in gespoten deuren, best spannend! Eerst een stuk tape er op en afgetekend, daarna boren.



Spiegels er op gezet.



Volgende keer ga ik de deuren afwerken.



abonneer op het blog en blijf op de hoogte!

emailadres


geef een reaktie