Fiat 500 Giardiniera – 1960 voor Corine

a casa, parte due – naar huis, deel 2

De lente is weer in aankomst, of is er al, afhankelijk van je bron van informatie. We krijgen allemaal weer wat meer energie en met het zonnetje en de vogeltjes die fluiten…… gaat alles weer goedkomen. De oldtimers zijn ondertussen opgepoetst, de spider kreeg wat extra aandacht in verband met een aanhoudende lekkende pakking, maar staat nu weer te glimmen. Al met al de hoogste tijd om de giardiniera weer naar huis te halen. Weer, want deel 1 is in blog 20 beschreven en dat bleek 2 jaar geleden te zijn. Hoewel de spider van Charl nog niet klaar is, is in onze garage wel weer de ruimte voor het fiat-project, en nu ook weer in de box van Charl waar de fiat heeft gelogeerd.

IMG_4431

IMG_4440

Is de garage ondertussen lager geworden? De fiat past er niet meer in. Het spit gedraaid en met de fiat ondersteboven had het ook wel gepast, maar na een frameaanpassing ligt de fiat meteen ook wat horizontaler in zijn spit.

IMG_4454

En Erik is al lekker aan de slag gegaan met de linkerbodem.

IMG_4462

IMG_4476