Fiat 500 Giardiniera – 1960 voor Corine

de kalender 2014 – Il Calendario 2014

Hoe treffend staat het op de kalender; Bijna achteloos lopen we vlak na de kerstdagen vaak richting brievenbus in de hoop weer een nieuwe clubkalender aan te treffen. En daarbij natuurlijk de hoop hebbend weer aangenaam verrast te worden.
Ja zo is het precies gegaan. Vanmorgen viel hij op de mat; plof. Vlug de envelop open en de kalender eerst vluchtig doorgekeken, want….. ik had tenslotte meegedaan met de mannen foto in de competitie!

En, bijna onmogelijk, maar als laatste kwam ik op januari uit. En daar staat Erik prachtig in beeld, al zegt de fotograaf het zelf, met de giardiniera in volle trots op de achtergrond.

clubkalender 2014

Complimenten aan de makers en fotografen van de kalender, want daarna alle maanden vrouwen en mannen bekeken hebbend, is dat wel op zijn plaats. Nu nog bedenken op welke dag in de maand we switchen van man naar vrouw of andersom.